Verzending en Retouren

VERZENDING

Wij versturen bestellingen naar vrijwel iedere plek op de wereld.

Kosten

  1. Voor bestellingen vanaf €100,- geldt gratis verzending. 
  2. Nederland - Verzendkosten bij bestellingen tot €100,- bedragen €4,60 tot €7,25. 
  3. België & Duitsland - Verzendkosten bij bestellingen tot €100,- naar Belgie en Duitsland bedragen €8,95. 
  4. Overige landen - op aanvraag. 

Hoe lang moet ik wachten?

Als je bestelling niet aangepast hoeft te worden en op voorraad is, verzenden wij binnen 3 werkdagen na betaling.

Sieraden die in opdracht gemaakt worden hebben een productietijd van ongeveer 14 dagen tenzij anders afgesproken is.

De datum van bezorging kunnen wij niet garanderen, maar je ontvangt altijd een track- en trace nummer, waarmee je jouw bestelling kunt volgen.

Ben je ongerust over een uitblijvende bezorging, neem dan gerust contact met ons op. 

 

RETOUREN

Als je om wat voor reden dan ook niet helemaal tevreden bent met jouw aankoop, neem dan, binnen 14 dagen na ontvangst van je aankoop bij floor&tinus of een door ons erkende wederverkoper, contact met ons op. Wij bespreken dan of je wilt en kunt ruilen of liever je geld terugkrijgt..

Helaas kunnen wij niet terugnemen:

-Handgemaakte gouden sieraden

-Sieraden met gepersonaliseerde inscripties

-Sieraden met in opdracht vervaardigde afbeeldingen 

Ook als er op jouw verzoek een sieraad veranderd- of aangepast is kunnen wij dit niet terugnemen.

Je kunt het de retourzending sturen naar:

Floor&Tinus

Noorderweg 15

3761 ES Nederland

De kosten voor het versturen van een retourzending zijn voor eigen rekening en gebeuren onder je eigen verantwoordelijkheid. Wij raden aan om gebruik te maken van track en trace bij het versturen van een retourzending omdat het eventuele zoekraken in de post niet onze verantwoordelijkheid is.

Wij raden je aan de sieraden in een beveiligde, goed verzegelde verpakking, te versturen. Tip: Geef geen zichtbare hints die de waarde van het pakket kunnen aangeven. 

Retourneren van  kapotte sieraden

Mocht het voorkomen dat een sieraad gebrekkig of beschadigd worden geleverd, neem dan contact op met floor&tinus of stuur ons een e-mail zodat we een vervanging of een terugbetaling kunnen regelen. Als het pakket dat u ontvangt beschadigd of open is, accepteer de levering dan niet en neem onmiddellijk contact op met ons om een vervanging te regelen. Mocht dit gebeuren, dan zullen wij de extra verzendkosten betalen en de levering van een nieuw vervangend artikel opnieuw regelen.

Defecte artikelen worden alleen geaccepteerd voor retourzending als de goederen beschadigd bij de jou zijn afgeleverd, of als er een fabricagefout optreedt binnen de 6 maanden na levering. Alle defecte artikelen zullen worden beoordeeld door floor&tinus en elk artikel met schade waarvan we veronderstellen dat het een direct gevolg is van normale slijtage of schade door ongeval zal niet worden geaccepteerd als defect. Wij bieden wel een volledige reparatieservice voor dergelijke artikelen. Er zal een kleine vergoeding voor deze dienst worden gevraagd om de kosten van de reparatie  en eventuele verzendkosten te dekken. 

Online bestelling retourneren 

Als je een bestelling wilt annuleren die online is geplaatst op www.floorentinus.nl en nog niet is verzonden, kun je bellen met ons. Je kunt alleen annuleren als het sieraad niet op maat is gemaakt of aangepast is.

Retour Formulier

Klik hier hier om het retour formulier te downloaden

Een restitutie ontvangen

Zodra wij je door ons goedgekeurde retourzending ontvangen hebben krijg je een bevestiging per email. Wij storten de aankoopsom terug op de rekening waarvandaan we het geld ontvangen hebben. Terugbetaling vindt plaats binnen 14 werkdagen.

Omruilen

Krijg je van ons toestemming een sieraad om te ruilen, dan kunnen wij je alleen geld teruggeven. Weet je welk model je wel wilt, plaats dan vervolgens gewoon weer een nieuwe bestelling.